en güzel hepsi fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

en güzel hepsi fan

en güzel hepsi fanı, , na hoş, , geldinis

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

eren'in şikayetleri

YazarMesaj
Eren_aşkitom
♥♥♥ Erenci Admin ♥♥♥
♥♥♥ Erenci Admin ♥♥♥
Eren_aşkitom

eren'in şikayetleri Empty
MesajKonu: eren'in şikayetleri   eren'in şikayetleri EmptyCuma Tem. 25, 2008 10:04 am

* Çok yogun bir hayat yasiyoruz. Tek basima kalmayi cok seviyorum ve hic sıkılmıyorum. Çocuklugumdan beri bu hep boyle...
* Yalnizken muzik dinlerim; cocukken de ayniydim. O donemde kasetlerim, CD'lerim yoktu. Evde babamin caz ve klasik muzik kasetlerini dinlendirdim. Anneme film kiralatip onlari izledigim de olurdu. Hic sıkılmazdım, simdi de bunlari yapiyorum. Evde yalniz kaldigim zaman film izliyorum ya da tek basima sinemaya gidiyorum. Aslinda cok sessiz sakin biri degilim.

* İnsan kendini yalniz birakmaya zaman ayirmali. İnsanlar bazi zamanlarda yalniz kalabilmeli, kendini dinleyebilmeli. Çunku o zamanlarda beyin ve beden depolaniyor.

* Ailemle yasiyorum, kendi evim de var. Okulumun uzak olmasi ve cok erken saatlerde okulda olmam gerektigi icin bir arkadasimla eve ciktim. Uyumayi cok sevdigim icin arkadasimla kalmayi tercih ettim.
* Karamsar biri degilim. Aksine bana Pollyanna bile derler. "Çok iyi niyetlisin. Her seye gulme" derler... Çok disa donuk bir insanim rol yapmaktan nefret ederim. Kolumdaki dovmede 'be yourself' (kendin ol) yazili. Herkesin okuyabilecegi sekilde yazdirdim; karsimdaki konusurken bu yaziyi gorsun ve 'kendi gibi olmayi' hatirlasin diye...

eren'in şikayetleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-